alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Vad är skillnaden på slipmaskin?

Tid: 2022-04-24 Träffar: 58

Nyckelprocessen och den sista processen för tillverkning av plywood är slipsektionen. Om slipmaskinens prestanda inte är bra, kommer det att leda till att den tidigare processen blev värdelöst arbete. Speciellt för högkvalitativa möbelpaneler kräver panelytan inget vågmönster. Många fabrikers slipmaskin kan inte få någon begäran om vågmönster. Även om de garanterar inte kommer att ha vågmönster på brädets yta, men efter att ha använt sandmaskin i ett halvår, kommer brädornas yta att se vågmönster.

Nu finns det många slipmaskinsfabriker, kvaliteten och priset har också stor skillnad. Det beror främst på maskinens detaljer. Tillbehör är det mest grundläggande villkoret för långvarig användning av maskinen, om en maskin kan prisskillnaden uppgå till 30-40% av det totala beloppet. Har du någonsin tänkt på vilken typ av tillbehör de använder? Vissa konfigurationer är värdelösa utan viss teknisk nivå, såsom transportplattform. Detta är ett problem som oundvikligen kommer att uppstå efter ett års användning av slipmaskin. De säger alla slitstarkt material. Vilket material är det? Hur bearbetar man en slitstark stålplåt till en ytplanhet på 0.05 mm? Så vad är skillnaden på slipmaskin? Här jämför vi tung och lätt slipmaskin.

Kraftig slipmaskin
4-1Spännrullar använder inbyggda lager med högre hastighet, livslängden är tre gånger längre än vanligt lager med säte, träpulverskydd, vattentät.
4-2Ramen är bildad av integrerad svetsning, den övre och nedre svetsas av fyrkantsrör och glödgas efter svetsning. Den integrerade ramen har ingen förvrängning inom 3 år, det är den nödvändiga garantin för sandskärningsnoggrannhet.
4-3Transportören är gjord av stålkonstruktion och har armeringsjärn inuti, vilket säkerställer att slipnoggrannheten påverkas av deformation under drift. Transportörbäddens slitstyrka är mer än fem gånger högre än marmortransportörbädden.
4-4Lyftstrukturen är gjord av tennbronsmaterial, vilket säkerställer att transportörbäddens noggrannhetsfel inte ändras när den lyfts mer än 10000 XNUMX.


Lättviktsslipmaskin
4-5Använd vanligt lager med säte, inget dammtätt, behöver regelbundet underhåll.
4-6Ramen är svetsad med separat kanalstål, som har dålig stabilitet, lätt övergripande ram och ingen felbehandling.
4-7Granitmarmor används för transport. Dess fördelar är bra vattentätning, men dess nackdelar är icke-nötningsbeständiga. Efter en lång tid kommer den att slitas allvarligt, och den kan inte användas för kalibreringsslipning.
4-8Lyftdelen använder vanligt gjutjärn. Efter att lyfttiderna är längre är felet större och det är lätt att sticka, vilket gör lyftet svårt. Med tiden är slipfelet mycket stort.


Tack för att du läser den här artikeln. Hoppas vår förklaring hjälper dig att tydligt veta skillnaden mellan tung och lätt slipmaskin.

Föregående: Om plywood produktionslinje

Nästa: Hur man gör en 3 mm möbelskiva

Heta kategorier

ONLINE